Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Agenda VWI / Informatiemiddag woningsprinklers 11 september 2019

Informatiemiddag woningsprinklers 11 september 2019

Op 11 september organiseert de VWI een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Deze middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers.
Wanneer 11-09-2019
van 12:30 tot 16:30
Waar Van Hoften Installatietechniek Stek 11, 3371 KG Hardinxveld-Giessendam
Naam
Telefoonnummer 0631041692
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Slachtoffers van brand vallen hoofdzakelijk in onze woonomgeving. Woningsprinklerinstallaties zorgen voor zeker 82 % minder dodelijke slachtoffers, 60% minder gewonden en 45% minder schade!

Programmalijn

Op de informatiemiddag informeren wij u over de ontwikkelingen in Nederland. Het programma is interessant voor professionals zoals ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, brandweer, zorg, wooncorporaties en (vertegenwoordigers van) bewoners. Zo krijgt u kennis aangereikt om Nederland veiliger te maken!

We staan stil bij de problematiek van woningbranden en geven en verklaren waarom woningsprinklers het aantal slachtoffers tot wel 82% kan laten afnemen. 
Tijdens de presentaties is aandacht voor de gelijkwaardigheid en waardering van woningsprinklers. Uiteraard ook voor de kwaliteitsaspecten, zoals normen, certificatie en opleidingen. Ook wordt kort stilgestaan bij de rol van de verschillende spelers, zoals adviseurs en projectontwikkelaars, want hoe pak je een project nu aan? 
Kortom een zeer informatief programma, met mogelijkheid tot netwerken en uitwisselen van kennis.

Meer informatie over dit agenda-item

Document acties