Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Nieuws VWI / Informatiebijeenkomst woningsprinklers 11 september 2019

Informatiebijeenkomst woningsprinklers 11 september 2019

Op 11 september organiseert de VWI een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Deze middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers.

Het is bekend dat onze wet- en regelgeving vaak onvoldoende brandveiligheid oplevert en in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Slachtoffers van brand vallen hoofdzakelijk in onze woonomgeving. Woningsprinklerinstallaties zorgen voor zeker 82% minder dodelijke slachtoffers en minimaal 60% minder gewonden en zijn daarmee een realistische oplossing voor de actuele brandveiligheidsproblemen.

Op 11 september organiseert de VWI een informatiebijeenkomst over woningsprinklers, dé gelegenheid om meer te weten te komen.
Het programma is interessant voor professionals zoals ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, brandweer, zorg, wooncorporaties en vertegenwoordigers van bewoners.
Na de middag bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom woningsprinklers, kent u de toepassingsmogelijkheden en heeft u dus kennis om Nederland brandveiliger te maken!

Programma

Tijdens de presentaties is aandacht voor de waardering en gelijkwaardigheid van vluchtveiligheid met woningsprinklers. Uiteraard komen de kwaliteitsaspecten, zoals normen en certificatie aan bod. Ook wordt stilgestaan bij de nieuwe Europese norm en de rol van de verschillende spelers, zoals adviseurs en projectontwikkelaars, want hoe pak je een project nu aan?
Kortom een zeer informatief programma.

Document acties