Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Nieuws VWI / Informatiemiddag woningsprinklers 11 september 2017

Informatiemiddag woningsprinklers 11 september 2017

Op 11 september organiseert de sectie VWI van VEBON-NOVB een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Deze middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers. Deelname en parkeren is geheel kosteloos.Slachtoffers van brand vallen hoofdzakelijk in onze woonomgeving. Woningsprinklerinstallaties zorgen voor zeker 82 % minder dodelijke slachtoffers, 60% minder gewonden en 45% minder schade!

Op de informatiemiddag informeren wij u over de ontwikkelingen in Nederland. Het programma is interessant voor professionals zoals ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, brandweer en (vertegenwoordigers van) bewoners.

We staan stil bij de problematiek van woningbranden, met daarbij de oplossing woningsprinklers en gaan in op de marktontwikkeling en kansen voor installateurs. Daarbij is aandacht voor de kwaliteitsaspecten, zoals normen, certificatie en opleidingen. Ook de rol van de verschillende spelers, zoals adviseurs en projectontwikkelaars komt aan de orde, want hoe pak je een project nu aan? We kijken naar de verschillen met de reguliere sprinklerinstallatie. En wat we kunnen leren van de buitenlandse markt, waar woningsprinklers soms verplicht zijn.
Kortom een zeer informatief programma, met mogelijkheid tot netwerken en uitwisselen van kennis.

We nodigen nadrukkelijk installateurs uit, die overwegen woningsprinklers op te nemen in de dienstverlening.

>>> lees verder 

Document acties